Астън Вила и вицешампионът на Англия Ливърпул играят при 0:2 в

...
Астън Вила и вицешампионът на Англия Ливърпул играят при 0:2 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Астън Вила - Ливърпул 0:2, Ван Дайк удвои

Астън Вила и вицешампионът на Англия Ливърпул играят при 0:2 в дуел от 17-ия кръг на Висшата лига. Срещата на " Вила Парк " е с начален час 19:30 и ще може да я наблюдавате по DIEMA SPORT. 

На Gong.bg пък ще проследим срещата минута по минута.

Първият изстрел в срещата пристигна в първата минута и бе по посока вратата на гостите, само че нямаше усложнения за Алисон. В ответната офанзива Нунес пропусна паралелно подаване от фланга, а в този момент Мингс се сблъска с Олсен на метри от голлинията.

След няколкоминутната пауза, в която британският бранител получаваше помощ, мърсисайдци откриха. Отбита от корнер топка попадна в Трент, а той с фамозно отвесно подаване откри сътрудника си от лявата страна на отбраната Анди Робъртсън. Шотландецът с едно допиране откри Салах, който от няколко метра мъчно можеше да сбърка за 0:1.

Бирмингамци можеха бързо да върнат гола, като Уоткинс бе изведен очи в очи с Алисон, само че стреля в обсега на бразилеца. Впоследствие се оказа, че нападателят е бил и в нередовна позиция. Домакините имаха още един късмет в 14-ата минута, когато ниско центриране от фланга, след лек рикошет откри Бейли, само че някогашният състезател на Байер Леверкузен не съумя да откри добре топката. Вила продължи с офанзивите - удар с глава на Уоткинс отблизо разстояние попадна право в ръцете на Алисон.

След тъкмо 20 минути игра Жоел Матип прати топката за повторно в мрежата на Олсен, само че бе в състояние на засада.

Нунес съумя да се измъкне от защитата на домакините в 25-ата минута и да стреля с глава, само че много неумело и в навън. Останаха и подозрения за засада на уругваеца. Само две минути по-късно дейностите на терена се изостриха ненадейно. Първо Люка Дин имаше искания за дузпа против себе си, а при последвалата контра на Ливърпул недобро изчистване на Конса даде късмет на Нунес да остане самичък против Олсен. Уругваецът реши да стреля от въздуха, само че опитът му не сполучи, попадайки в тялото на шведския вратар.

LIVE / Астън Вила - Ливърпул 0:2

0:1 Мохамед Салах 5`

0:2 Върджил ван Дайк 37`

 

Астън Вила:  Робин Олсен, Ашли Йънг, Езри Конса, Тайрън Мингс, Люка Дин, Джон МакГин, Бубакар Камара, Дъглас Луис, Лион Бейли, Емилиано Буендиа, Оли Уоткинс

Мениджър: Унай Емери

Ливърпул:  Алисон Бекер, Трент Александър-Арнолд, Върджил ван Дайк, Жоел Матип, Анди Робъртсън, Тиаго Алкантара, Фабиньо, Джордан Хендерсън, Мохамед Салах, Дарвин Нунес, Алекс Окслейд-Чембърлейн

Мениджър: Юрген Клоп
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР